Jack N’ Jill is een Australisch merk van natuurlijke tandpasta voor baby’s, peuters en jonge kinderen. Het merk werd opgericht in 1949 opgericht in Melbourne en is ondertussen al in meer dan 30 landen verkrijgbaar.

Gefrustreerd door het tekort aan aanbod van mondhygiënische producten voor kinderen, bedachten de makers een veilige, leuke en lekkere formule om de tandjes van de allerkleinsten te verzorgen en te beschermen. Jack N’ Jill is 100% veilig voor jonge kinderen, zeker omdat ze vaak de neiging hebben de tandpasta eerder in te slikken dan uit te spoelen. Ook aan de verpakking is heel wat aandacht gegeven. De designs zijn aantrekkelijk voor kinderen én volwassenen. Naast tandpasta hebben Jack N’ Jill ook biologisch afbreekbare en recycleerbare tandenborstels, spoelbekers en andere accessoires op de markt gebracht.

Alle producten van Jack N’ Jill zijn volledig natuurlijk en hypoallergeen. De tandpasta zelf is gemaakt met organische ingrediënten en alle verpakkingen zijn recycleerbaar.