De missie van Bjobj is om een cosmetische lijn op de markt te brengen die al het beste wat de natuur kan bieden omvat. De producten van Bjobj bevatten rauwe materialen van plantaardige origine, extracten en essentiële oliën verkregen door organische oogst of, in het geval dat die laatste niet beschikbaar zijn, van spontane groei. Met deze ingrediënten produceren ze producten die veilig, delicaat en aangenaam zijn voor de dagelijkse lichaamsverzorging

De basis van hun bedrijfsfilosofie is de wens om producten van hoge kwaliteit te produceren door gebruik van rauwe ingrediënten. Hun passie en toewijding zorgt ervoor dat ze dag na dag nieuwe formules ontwikkelen die een lage impact hebben op ons milieu. Het plantaardige komt voor alles! Bij Bjobj testen ze continu de werkzaamheid en de verdraagbaarheid van hun producten.
De kwaliteitskenmerken op deze producten verzekert een totale controle over de gehele lijn van de productie en zijn een bevestiging van hun correcte en ethische houding. Hun doel is om uiteindelijk iedereen die nog twijfelt, te overtuigen van de voordelen van natuurlijke producten.